18.9 C
New York
Sabtu, 15 Mei 2021
Beranda Event Festival Rebo-Kemis Nyunda 2019

Festival Rebo-Kemis Nyunda 2019

Ikuti dan Saksikan Festival Rebo-Kemis Nyunda 2019

Dina raraga "Mièling Poè Basa Indung sa-Dunya 2019", KAMP Garut rukun gawè sareng Disbudpar Jabar badè ngayakeun "Festival Rebo-Kemis Nyunda" Sa-Jawa Barat nu dieusi ku :
~ Pasanggiri Ngadongeng
~ Pasanggiri Raksukan Sunda Sadidinten
~ Lomba Fotografi & Foto Model,

dinten  :  Rebo – Kemis
ping      :  20-21 Fèbruari 2019
tabuh   :  09.00 dugi ka rèngsè
tempat :  Hotel Suminar Jl.Otista – Paseban – Garut.

Bingah taya papadana, upami Bapa/Ibu tiasa ngajurung Siswa-i kalih Guruna kanggè ngiring janten Pamilon dina ieu pasanggiri. 

Pendaftaranana, paènggal-ènggal dugi ka ping 15 Feb, tiasa ngalangkungan link Google Form nu disayogeun, atanapi kanu WA sim kuring, diantos dugi ka ping 15 Fèbruari tabuh 09.00, margi tabuh 10.00-na badè langsung diayakeun gempungan tèknis di Aula KNPI Jl.A.Yani – Garut.
Kana perhatosan Bapa/Ibu kanggè sasarengan nyuksèskeun ieu acara, sim kuring ngahaturkeun nuhun.

Wassalamu'alaikum Wr. Wb.

Baktosna, pun
IRNO SUKARNO
Hp/WA 085221690465

Most Popular

Bimbingan teknis Strategi Komunikasi Peningkatan Hubungan Kerjasama dengan Mitra Kerja

Pada 27 April 2021, Kementerian Pariwisata dan Ekonomi Kreatif melalui Biro Komunikasi Sekretariat Kementerian mengadakan bimbingan teknis tentang Strategi Komunikasi Peningkatan Hubungan...

Pemutaran Film

Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan (Kemendikbud) mensosialisasikan nilai-nilai budaya bangsa yang harus dijaga oleh seluruh elemen masyarakat melalui kegiatan nonton bersama film layar...

Recent Comments